info@kulinarijosstudija.lt · +370 610 21 169 · Krokuvos g. 2, Vilnius
13.03.2016
Velykos – rimties, šeimos ir jaukumo šventė. Vieną dieną numarginę kiaušinius ir juos smagiai paridenę ar tiesiog pasigrožėję (ir dar būtinai vieną kitą močiutei nuvežę), antrą dieną kviečiame vėlykas pratęsti kartu! Kulinarijos Studijos šefas Gian Luca Demarco visus buria kovo 28-ąją, antrą šv. Velykų dieną … į mišką, į ŠV. VELYKAS ANT GRILIO! Šefas Gian Luca keps žuvį, mėsą, daržoves, pasakos smagias istorijas apie maistą ir gyvenimą ir dar visus sočiai pamaitins !
Atvira pamoka vyks kovo 28 dieną, pirmadienį, 13.00. Susitikimo vieta – Kulinarijos Studija, Teatro gatvė 7-7.
Pamokos metu bus gaminama:
Žuvis
Mėsa
Daržovės – VISKAS ANT GRILIO
Sesijos kaina žmogui – 15€.
Į kainą įskaičiuoti visi produktai ir reikmenys. Taip pat, apgalvojant, kad pamokos metu galėtumėte mėgautis procesu ir atsipalaiduoti, visko, ką gaminsite, tvarką, t.y., receptus Jums atsiųsime. Pamokos metu galėsite vaišintis mūsų skania, šviežia, mūsų pačių džiovinta žolelių arbata iš termosų.
Daugiau informacijos apie šventę rasite čia: https://www.kulinarijosstudija.lt/sesija/atvira-gian-luca-pamoka-sv-velykos-ant-grilio/