info@kulinarijosstudija.lt · +370 610 21 169 · Krokuvos g. 2, Vilnius
05.03.2016
Mėsa, mėsa, mėsa ! Nesumeluos jokia visa žinanti ponia, kad mėsą valgyti mums būtina. Aišku, gydytojas pridės mokslinių faktų ir reziume bus toks, kad valgyti mėsą užtenka kelis kartus per savaitę, tačiau, kad ji mūsų mitybos piramidėje būtina – nenuginčijama tiesa.
Kiauliena, vištiena – kaip gaminti, marinuoti, patiekti, yra žinoma ir ne taip jau labai sudėtinga. Tačiau daugiausia mūsų Studijos švenčių, sesijų ir pamokų metu sulaukiame klausimų apie jautieną: kaip ją gaminti, kad ji nebūtų kieta, sausa, guminė…??
Visi atsakymai teoriškai ir praktiškai Justino Murniko pamokoje apie STEIKUS.
Svečių skaičius ribotas, tad kas pirmesnis, to steikas sultingesnis !
Atvira steikų pamoka – kovo 15 dieną, 18.00 valandą.
Meniu:
1.Flash. Žaibiškas steikas.
2.Išpjovos steikas, patiekiamas su grill daržovėmis.
3.Kriaušė vyne.
Sesijos kaina žmogui – 60€.
Į kainą įskaičiuoti visi produktai ir reikmenys. Taip pat, apgalvojant, kad pamokos metu galėtumėte mėgautis procesu ir atsipalaiduoti, visko, ką gaminsite, tvarką, t.y., receptus Jums atsiųsime. Pamokos metu galėsite vaišintis mūsų skania šviežia kava arba pačių džiovinta žolelių arbata.
P.s. Ieškote geriausios dovanos vyrui, draugui, vaikinui ar tiesiog darbo kolegai??
Tarp dovanų ši pamoka – dovanų topų dešimtuke ! Laukiame Jūsų !
Daugiau informacijos apie pirkimą rasite čia:
https://www.kulinarijosstudija.lt/sesija/atvira-pamoka-su-sefu-justinu-murniku-steikai/