info@kulinarijosstudija.lt · +370 610 21 169 · Krokuvos g. 2, Vilnius
31.03.2016
Vienas dažniausių klausimų, kuriuos užduoda Kulinarijos Studijoje yra apie kavą, miltus, aliejų ir picą!
Pica dažnai yra tarsi meniu-išgelbėtojas: mokant teisingai susikurti padą, improvizacijai nėra ribų ir monotonija nepasirodys čia niekada. Tačiau kaip gi namuose, neturint pečio ir saulės temperatūros pasigaminti gardų picos padą? Kvadratinė, storapadė, skoniais sodri pica gali būti kiekvienuose namuose – tik tam reikės kelių paslapčių atskleidimo. Italų šefas Gian Luca Demarco naminių picų paslaptimis pasidalins balandžio 14 dieną, ketvirtadienį, 18.00 valandą. Auksaspalvis, kvadratinis, storas picos padas ir kūryba su daržovėmis, ančiuviais, padažais…
Pavasario mozaika prasideda ! Laukiame Jūsų !
Sesijos kaina žmogui – 45€.
Bilietus įsigyti galite čia:
Į kainą įskaičiuoti visi produktai ir reikmenys. Taip pat, apgalvojant, kad pamokos metu galėtumėte mėgautis procesu ir atsipalaiduoti, visko, ką gaminsite, tvarką, t.y., receptus Jums atsiųsime. Pamokos metu būsite vaišinami mūsų skania kava arba pačių džiovinta žolelių arbata.