info@kulinarijosstudija.lt · +370 610 21 169 · Krokuvos g. 2, Vilnius
Tęsiame savo keliones su pasakojimais apie kokybišką, skanų ir visada gerą maistą pasitelkiant gerą techniką. Įkvėpti pasakojimų ir testų su elektrolux garinėmis orkaitėmis, Kulinarijos Studija atvyko į Kauną, į Barbarisinę Antį, ir iliustravo maisto pavyzdžiais ir pasakojimais visą Elektrolux komandos prezentaciją.
,,Ačiū, už tokį skanų ir įdomų vakarą !” – kartojo ne vienas besišypsantis svečias. O kaip gera mums, kad prie tokio vakaro galėjome prisidėti.
Vakaro metu šefas Gian Luca vaišino itališkais užkandžiais ir kerinčiomis istorijomis. Vakaro kulminacija – jautienos kepsnys. Jo receptas atkeliavo iš Luca Šeimos, iš pat Italijos. O šefo jau klasika tapę saldieji Bunet visus žavėjo ir kėlė klausimą: kas tai? iš ko? Sulaukę tiek susidomėjimo dėl šio deserto, jau pradedame rezervuoti svečius šio magiško saldėsio pamokoms.
Gera technika virtuvėje padeda visada, VISADA pasiekti norimo rezultato.
O meilė maistui ir gyvenimui padeda įkvėpti naujoms kulinarinėms pamokoms, naujiems seminarams ir naujiems receptams 🙂