info@kulinarijosstudija.lt · +370 610 21 169 · Krokuvos g. 2, Vilnius
\
–ispaniška, graikiška virtuvės
Virtuvės šefo Arūno Stoškaus patirtis virtuvėje įspūdinga. Prieš pradėdamas dirbti restorane „Terrazza“, Arūnas molekulinės virtuvės šedevrus kūrė restorane „DOMM“, savo kulinariniais eksperimentais stebino restoranų tinklo “Da Antonio”, restoranų „La Provence“, „Barcelona“, „Venecija“, „ Palermo“, „Ibiza“, „ Sicilija“, „Life“, taip pat vyninės – kokteilių baro „Mano Alibi“ lankytojus. Šiuo metu Arūnas šefuoja visą “Forto” restoranų tinklui. Vienu metų vadovavęs 50-iai virėjų, Arūnas sako, kad virtuvėje jam nebūna neįveikiamų užduočių.
Daugiau apie Arūną:
Kulinarija pradėjau domėtis Nuo 16-17 metų, o iki to laiko mano maisto racione buvo tiesiog keptos bulvės. Maisto srityje dirbu 20 metų. Su kiekvienais metais atsirasdavo vis naujų iššūkių: naujų produktų kuriuos reikėdavo išbandyti, knygų su receptais ar tiesiog gerų šefų – mentorių kurie labai įkvėpė šiam darbui.
Darbe labiausiai motyvuoja svečių šypsenos, šiltas bendravimas ir žinoma tai, kad pavyksta patenkinti jų lūkesčius. Taip pat labai svarbu, kad sudarydamas meniu galiu formuoti svečių valgymo įpročius.
Maisto gaminimas man išties yra malonumas ir džiaugiuosi, galėdamas tai daryti kasdien. Šią savo aistrą įgyvendinu ir kelionėse, ieškodamas naujų skonių ir netradicinių idėjų maisto gamybai.